Overslaan en naar de inhoud gaan
Fusierit

Op zondag 3 juni 2018 organiseert het gemeentebestuur i.s.m. de lokale wielertoeristenclubs (De Doorbijters – De Fusietrappers – De Ooiketrappers en –trapsters) een fusierit voor de geoefende fietser. Zowel leden als niet-leden van de clubs zijn welkom. 

Dit jaar starten we aan het clublokaal van WTC Ooiketrappers en –trapsters, nl. café ’t Schuttershof (Ooikeplein 3). De start is voorzien om 8u15. Van daaruit vertrekken we, onder de begeleiding van motards, voor een rit van ca. 60 km aan een gemiddelde snelheid van 23 km/uur. Terugkeer is voorzien rond 11u15. Iedere deelnemer ontvangt na afloop een consumptie. Deelname is gratis.

Personen die na het aperitieven en nakaarten een spaghetti wensen te nuttigen, betalen hiervoor € 10. Gelieve bij uw inschrijving nadrukkelijk te vermelden of u al dan niet zal blijven voor de spaghetti.

Bent u geïnteresseerd? Schrijf u in tegen ten laatste vrijdag 25 mei 2018 in bij de verantwoordelijke van uw wielertoeristenclub of via de gemeentelijke sportdienst.