Overslaan en naar de inhoud gaan
Brochures

Wortegem-Petegem is 360° beleven

In onze gemeente valt heel wat te zien en te doen. Hoog tijd dan ook om dit te bundelen in een aantrekkelijke toeristische brochure!
Naast een algemene inleiding, is de brochure ingedeeld in verschillende thema's: bewonderen, bewegen, feesten, gastronomie, logeren en nuttige nummers.

De brochure komt tot leven dankzij de vele prachtige plaatjes die voor de fotowedstrijd toerisme werden ingezonden. Op deze manier dragen onze inwoners dus ook bij tot de uitstraling van de gemeente.

Als kers op de taart vind je achteraan de brochure een handig plannetje terug, waar alle bezienswaardigheden op terug te vinden zijn.

De brochures zullen in verschillende horecazaken en B&B's terug te vinden zijn, zowel in Wortegem-Petegem als in naburige gemeentes. Uiteraard kan je ook bij onze dienst Toerisme terecht voor een exemplaar.

Via deze link kan je ook een digitale versie downloaden van de brochure.

Verenigingen

Omdat er heel wat verenigingen zijn in Wortegem-Petegem, besloot onze dienst vrije tijd om hiervoor een aparte brochure uit te geven. 
Je kan de brochure op het gemeentehuis verkrijgen, of via deze link downloaden.

360° virtueel

Het Domein de Ghellinck is één van de grootste trekpleisters in onze gemeente. Het gerestaureerde Hoevegebouw, dat gebruikt wordt voor huwelijken/jubilea maar ook gehuurd kan worden voor culturele evenementen of vormingen, bleef voor vele inwoners echter lange tijd een mysterie.
Dankzij een virtuele tour kan iedereen nu een kijkje nemen en iets bijleren over het prachtige gebouw!

Culturele verenigingen kunnen op deze manier ook inschatten hoeveel volk er binnen kan in het auditorium, hoe het podium kan opgesteld worden, enz.

Benieuwd naar hoeveel boeken er in de Bibliotheca Elseghemensis staan? Neem snel zelf een kijkje!