Overslaan en naar de inhoud gaan
De gemeentelijke administratieve diensten en het OCMW blijven enkel op afspraak werken.
Een afspraak maken kan via het nummer 056 68 81 14. Bij de dienst burgerzaken kan je online een afspraak maken.
Meer info over de maatregelen rond corona Meer info over de coronapas
dagvanhetpark

Dag van het Park - 29 mei 2022 van 14u tot 18u

We zetten het domein de Ghellinck opnieuw in de schijnwerpers! Een namiddag vol plezier in de natuur, voor jong en oud, met theater, (kinder)animatie en workshops. Jij komt toch ook? 

Meespeeltheater ‘De Werf’ doorlopend van 14u tot 18u: We maken schetsen, bestuderen plannen… De werf groeit steeds verder uit tot een heerlijk fantasiespel, met een machtig resultaat: een megaspeeltoestel voor alle
aanwezige kinderen!

Braziliaanse percussie doorlopend van 14u tot 18u: Een percussionist tovert de groep om tot een ware sambaband.

Rein De Vos 15u/16u/17u duur: 30 minuten: Rein brengt samen met Stefaan, de eigenzinnige weespelikaan, een grappig, interactief en muzikaal verhaal.

Theater Savooi doorlopend van 14u tot 18u: Je ondergaat een theatrale make-over. Stijlvol, kunstzinnig en met een plezant hoekje af.

Chonk - Pintura Mágica doorlopend van 14u tot 18u: Hoe ziet jouw fantasiewereld eruit? Met Pintura Mágica kun je voor één keer in je eigen fantasiewereld stappen.

Productions en zonen - Slapstick à GoGo doorlopend van 14u tot 18u: Vers acteertalent tussen 2 en 99 jaar gezocht om mee te spelen in een slapstickfilm.

Circus Tico - circusinitiatie doorlopend van 14u tot 18u / steltenact van 14u tot 16u / acrobatenshow van 14u tot 18u: Diabolo’s, jongleerballetjes, Chinese bordjes, ton, bal, éénwieler, kegels, ringen… Je mag er zelf mee aan de slag. Je kan de circusartiesten ook zelf aan het werk zien tijdens een steltenact en acrobatenshow.

Gekke fietsen doorlopend van 14u tot 18u: Een fiets met een rond stuur of met een heel klein wiel? Je kan het zo gek niet
bedenken. Fietsen maar! 

Bekijk hier onze flyer