Overslaan en naar de inhoud gaan
De gemeentelijke administratieve diensten en het OCMW blijven nog zeker tot en met 31 augustus 2021 op afspraak werken.
Een afspraak maken kan via het nummer 056 68 81 14. Bij de dienst burgerzaken kan je online een afspraak maken.
Meer info over de maatregelen rond corona Meer info over de vaccinatiecampagne
infoblad 2021

Infoblad 

Sinds januari 2021 zit het infoblad in een nieuw jasje. We willen er een meer dynamisch en verbindend communicatiemiddel van maken.
Dit betekent dat jullie als inwoners ook een zegje krijgen, en daarvoor hebben we jullie input nodig.

Dit kan voor volgende nieuwe rubrieken:

 • #360pracht
  Maak een foto in onze gemeente (of bezorg ons een foto waarvan jij de rechten of nodige toestemming hebt) en vertel er jouw verhaal bij. Waarom is dit voor jou een speciale plek/gebeurtenis/persoon/...?
  Bezorg jouw tekst van maximaal 400 woorden en jouw afbeelding in hoge resolutie (300 dpi) aan gemeente@wortegem-petegem.be.
 • Dossier
  We zetten de werking van onze diensten of van grotere thema's zoals veiligheid, mobiliteit, participatie, ... in de kijker.
  Stuur jullie vragen rond verschillende thema's door naar gemeente@wortegem-petegem.be.
 • Eigen kweek
  Nomineer een inwoner die volgens jou een unieke hobby of talent heeft (sportief, creatief, ...). Dit kan door het telefoonnummer OF een e-mailadres van deze persoon te bezorgen aan gemeente@wortegem-petegem.be, of door deze persoon te taggen in onze berichten op sociale media.

#360pracht

Om deze nieuwe rubrieken tot hun recht te laten komen, wordt de UiT-kalender beperkt tot een tijdslijn met enkel de praktische info: titel, datum, locatie, contactgegevens en eventueel een afbeelding van vaste grootte.