Overslaan en naar de inhoud gaan
De gemeentelijke administratieve diensten en het OCMW blijven nog zeker tot en met 30 september 2020 op afspraak werken.
Een afspraak maken kan via het nummer 056 68 81 14 of via mail naar gemeente@wortegem-petegem.be.
Meer info over de maatregelen rond corona Ik heb hulp nodig

Evenementen in politiezone Vlaamse Ardennen geannuleerd tot en met 30 september

De gemeenten van de politiezone Vlaamse Ardennen (Oudenaarde, Kruisem, Kluisbergen en Wortegem-Petegem) hebben alle evenementen van 1 augustus tot en met 30 september geschrapt. “De gezondheid en veiligheid van iedereen is onze belangrijkste prioriteit. Een duidelijke beslissing zorgt ook meteen voor zekerheid voor alle organisatoren”, zegt de intergemeentelijke veiligheidscel. 
 
Door de algemene stijging van de coronacijfers besloot de intergemeentelijke veiligheidscel om vanaf 1 augustus alle evenementen op het grondgebied van Oudenaarde, Kruisem, Kluisbergen en Wortegem-Petegem tot en met 30 september uit voorzorg te annuleren. “Het is jammer om deze beslissing te moeten nemen, maar nieuwe maatregelen zijn noodzakelijk als we een tweede golf willen afwenden. Voorlopig blijft onze regio grotendeels gespaard van een heropflakkering en dat willen we absoluut zo houden. Sinds het begin van de coronacrisis hebben we altijd de veiligheid en gezondheid van iedereen als prioriteit geplaatst. Deze maatregel zorgt meteen ook voor duidelijkheid voor organisatoren van evenementen”, zegt de intergemeentelijke veiligheidscel. 

In Wortegem-Petegem werden de betrokken organisatoren reeds ingelicht.