Overslaan en naar de inhoud gaan
De Schrijfwijzen

Op vrijdagavond 6 december verwelkomen we je graag in het OC Rozenhof om deel te nemen aan De Schrijfwijzen. Dat is Het Groot Dictee Heruitgevonden, een dictee voor iedereen die graag speelt met letters. Je hoeft dus zeker geen spellingkrak te zijn om mee te doen. Het dictee wemelt niet van de moeilijke woorden, maar laat je creatief aan de slag gaan met taal.

Net als vorig jaar werken we graag samen met onze leesclub Leesgegroet om er opnieuw een fantastische avond van te maken.

Deelname is gratis, graag op voorhand inschrijven in de bibliotheek, via bibliotheek@wortegem-petegem.be of 055 30 99 84.

Het spel start om 20 uur stipt en dat simultaan in meer dan 100 bibliotheken over heel Vlaanderen. Trommel je taalminnende vrienden op en speel mee! Wat valt er te winnen? Toffe prijzen en eeuwige roem. De winnaars van alle bibliotheken nemen het tegen elkaar op tijdens de grote finale van De Schrijfwijzen, die midden januari plaatsvindt. De grote winnaar gaat aan de haal met een exclusieve Belgische designpen.
De Schrijfwijzen/Het Groot Dictee Heruitgevonden wordt gecoördineerd door Creatief Schrijven vzw i.s.m. de bibliotheken en De Standaard naar een idee van de bibliotheek van Mechelen.