Overslaan en naar de inhoud gaan
De gemeentelijke administratieve diensten en het OCMW blijven op afspraak werken.
Een afspraak maken kan via het nummer 056 68 81 14. Bij de dienst burgerzaken kan je online een afspraak maken.
Meer info over de maatregelen rond corona Meer info over de coronapas
BVLAR werft aan

BVLAR werft aan

De Brandweerzone Vlaamse Ardennen (BVLAR) organiseert twee infoavonden in januari om de rangen te versterken met nieuwe brandweerlieden. De aanwervingen vinden plaats voor alle posten binnen de brandweerzone.

Brandweerzone Vlaamse Ardennen bundelt 8 brandweerposten in het zuiden van Oost-Vlaanderen: Brakel, Herzele, Kluisbergen, Kruisem, Oudenaarde, Ronse, Sint-Lievens-Houtem en Zottegem. Voor deze verschillende posten is de brandweerzone op zoek naar nieuwe vrijwillige brandweerlieden (m/v/x). Om geïnteresseerden te informeren omtrent het te doorlopen parcours, en kennis te laten maken met het brandweerleven worden 2 infoavonden georganiseerd op 13 en 18 januari 2022 om 18u30. Geïnteresseerden kunnen zich naar een lokale kazerne begeven om de infoavond bij te wonen.

Het leven van een vrijwillige brandweerman-of vrouw is zeer gevarieerd en zit vol verrassingen. De brandweer biedt naast interventies een zeer divers aanbod aan opleidingen, werkgroepen en specialisaties aan, waarbij iedereen wel zijn gading kan vinden. Daarenboven wordt voor iedere prestatie een vergoeding voorzien alhoewel dit niet de grootste drijfveer is bij hulpverlening naar onze burgers.

De brandweerzone zoekt vooral geëngageerde en enthousiaste medewerkers die zich voor lange tijd willen inzetten voor de medeburger en houden van avontuur, warmte en voortdurend willen bijleren. De kameraadschap tussen de collega’s en waardering van de bevolking krijg je alvast terug voor jouw betoonde inzet.

Geïnteresseerden dienen zich in te schrijven door een mail te sturen naar jobs@bvlar.be