Overslaan en naar de inhoud gaan
sportgala

Op vrijdag 1 maart 2019 zal het gemeentebestuur in samenwerking met de sportraad, de sportlaureaten van het jaar 2018 huldigen. Deze huldiging vindt plaats om 20u00 in het Hoevegebouw van het gemeentelijk domein de Ghellinck.

Wie zien wij als laureaat voor sportverdienstelijkheid?

  1. Alle individuele sporters die een verdienstelijke prestatie geleverd hebben in het jaar 2018 (kampioenen, ereplaatsen, bevorderingen, ...).
  2. Alle sportploegen die een verdienstelijke prestatie geleverd hebben in het jaar 2018 (kampioenen, bevorderingen, ...).
  3. Alle jeugdsporters die een verdienstelijke prestatie geleverd hebben in het jaar 2018 (kampioenen, ereplaatsen, bevorderingen, ...).
  4. Alle personen die een verdienstelijke bijdrage geleverd hebben in het sportleven (personen die zich reeds geruime tijd belangeloos inzetten voor de sport, vb. bestuursleden, personen die de krijtlijnen op de voetbalvelden trekken, ...).    

In deze categorie worden personen die vorig jaar reeds gehuldigd werden niet als kandidaat weerhouden.

Graag doen wij langs deze weg een oproep om personen die voldoen aan de vereisten als kandidaat voor te dragen. 

De kandidaturen moeten vóór vrijdag 25 januari 2019, goed gemotiveerd, aan de sportdienst bezorgd worden. (Waregemseweg 35 te Wortegem-Petegem, fax: 056 68 04 97, mail: sportdienst@wortegem-petegem.be). 
Klik hier voor de kandidatuurfiche