Overslaan en naar de inhoud gaan
De dienst burgerzaken blijft tot 31 augustus 2020 op afspraak werken.
Andere diensten zijn vanaf 1 juli 2020 terug vrij toegankelijk, maar we raden sterk aan om nog een afspraak te maken.
Dit kan via het nummer 056 68 81 14 of via mail naar gemeente@wortegem-petegem.be.
Meer info over de maatregelen rond corona Ik heb hulp nodig
De bibliotheek en het recyclagepark zijn gesloten op zaterdag 15 augustus 2020.
Vakantieplannen

Vakantieplannen? Vertrek zorgeloos op reis!

Naar aanleiding van de maatregelen die genomen worden tegen het coronavirus, raden we aan om te controleren of het land van bestemming vakantiegangers toelaat.

Bereid jouw reis goed voor, zodat je niet voor onverwachte kosten staat of jouw reis dient uit te stellen of af te gelasten.

We geven jou als gemeentebestuur graag de volgende tips:

  1. Controleer goed op jouw documenten van het reisbureau of op de website www.diplomatie.be of je over de juiste reisdocumenten (identiteitskaart, internationaal reispaspoort, kids-ID, visum, inentingsbewijs) beschikt.
  2. Check zeker ook hoe lang jouw reisdocumenten nog geldig dienen te zijn voor het desbetreffende land (vb. identiteitskaart dient nog 6 maanden geldig te zijn voor Turkije).
  3. Voor wie met de auto op reis gaat naar Frankrijk, Duitsland of Spanje, of daar een wagen huurt, is het aan te raden het papieren rijbewijs om te wisselen naar het bankkaartmodel.
  4. Vergeet niet dat je voor alle kinderen (dus vanaf 0 jaar) een kids-ID nodig hebt wanneer je naar het buitenland gaat. De levertijd is drie weken, vraag deze dus op tijd aan. Elk kind moet aanwezig zijn bij de aanvraag van de kids-ID.
  5. Heb je twijfels of vragen over jouw reisdocumenten, aarzel zeker niet om contact op te nemen met de dienst burgerzaken via het nummer 056 68 81 14.

Prettige vakantie!