Overslaan en naar de inhoud gaan
Onze diensten zijn gesloten op 15 november. Bekijk hier alle sluitingsdagen.
Kastanjehof

VOORINTEKENRECHT OP SITE ‘KASTANJEHOF’ VOOR INWONERS WORTEGEM-PETEGEM

Op de site waar nu de oude pastorij van Petegem staat, bouwt Durabrik binnenkort 19 appartementen en 3 eengezinswoningen. En geen zorg, de mooie parktuin met de oude bomen wordt bewaard zodat zowel de inwoners van de gemeente als de toekomstige bewoners van de residentie er kunnen blijven van genieten.

Het nieuwbouwproject komt op de kruising van een as die enerzijds uitkomt op de Sint-Martinuskerk via de historische doorsteek naar de voormalige pastoriewoning en anderzijds een nieuwe dwarse doorsteek die het Kastanjeplein met de Krauwelstraat verbindt.
In het appartementsgebouw zijn 19 appartementen verspreid over 3 verdiepingen. Je hebt een mooi uitzicht en directe toegang tot de tuin achter het gebouw. Vanop je ruime terras kan je genieten van het groen en de rust. De appartementen hebben 1 tot 3 slaapkamers.
De huizen hebben een plat dak en een strakke architectuur. Ze zijn afgewerkt met gebeitst hout dat op een natuurlijke manier zal vergrijzen. Ze tellen 3 slaapkamers en een ruime badkamer.

Mobiliteit
Om van deze site een rustige en kindvriendelijke woonomgeving te maken, werd ervoor gezorgd dat het autoverkeer wordt afgeleid naar een parking aan de Krauwelstraat en op die manier gescheiden wordt van fietsers en voetgangers. Zo wordt het park volledig gevrijwaard en ontstaat er een verkeersvrije parkzone. De parkeerzone aan het Kastanjeplein wordt heraangelegd met 15 publieke en 3 private parkeerplaatsen. Durabrik wil graag een duurzame mobiliteit stimuleren door een overdekte, afsluitbare fietsenstalling te voorzien. Deze zal een capaciteit hebben van niet minder dan 36 stelplaatsen.

Voorrang voor inwoners
Gedurende de eerste twee maanden van de verkoop is er een voorintekenrecht voor de inwoners van Wortegem-Petegem. Deze periode gaat in op 1 oktober 2019 en loopt tot en met 30 november 2019. Wie interesse heeft, kan hiervoor terecht op de website https://durabrik.be/nl/nieuwbouwprojecten/wortegem-krauwelstraat-woningen. Je kan je nu reeds registreren via deze site om als eerste op de hoogte gebracht te worden. 

Contactgegevens
www.durabrik.be 
T 09 280 60 60
info@durabrik.be 

Kastanjehof