Overslaan en naar de inhoud gaan
De gemeentelijke administratieve diensten en het OCMW blijven enkel op afspraak werken.
Een afspraak maken kan via het nummer 056 68 81 14. Bij de dienst burgerzaken kan je online een afspraak maken.
Ronny D'hondt - golf & country club

#360pracht

Om te bouwen aan een dialoog met onze inwoners, sporen we iedereen aan om actief deel te nemen aan onze online ‘gemeenschap’. Niet enkel door onze berichten te liken, maar ook door zelf foto’s of filmpjes van binnen onze gemeente te delen op Facebook of Instagram. Dit kan je met de hashtag #360pracht doen, waardoor onze medewerkers de beelden makkelijk terugvinden. Op die manier wordt jouw beeld misschien opgepikt in onze communicatie (met vermelding van jouw naam)! 

Ben je niet actief op sociale media? Mail ze dan door met vermelding van jouw naam en de locatie waar het beeld gemaakt werd.

Benieuwd naar de #360pracht-beelden? Neem hier een kijkje!

Foto bovenaan: Ronny D'hondt - Golf & Countryclub

Infoblad

Artikels voor het infoblad kan je doorsturen naar gemeente@wortegem-petegem.be. Afbeeldingen dienen in een resolutie voor druk (300dpi) te worden aangeleverd.
Gelieve steeds rekening te houden met de deadlines.

Vanaf 2021 nemen we het infoblad onder handen en maken we er een meer dynamisch communicatiemiddel van!
Dit betekent dat jullie als inwoners ook een zegje krijgen, en daarvoor hebben we jullie input nodig.

Je mag volgende nieuwe rubrieken verwachten:

 • #360pracht
  Maak een foto in onze gemeente en vertel er jouw verhaal bij. Waarom is dit voor jou een speciale plek/gebeurtenis/...
  Bezorg jouw tekst van maximaal 400 woorden en jouw afbeelding in hoge resolutie (300 dpi) aan gemeente@wortegem-petegem.be.
 • Dossier
  We zetten de werking van onze diensten of van grotere thema's zoals veiligheid, mobiliteit, participatie, ... in de kijker. Stuur jullie vragen rond verschillende thema's door naar gemeente@wortegem-petegem.be
 • Eigen kweek
  Nomineer een inwoner die volgens jou een uniek talent heeft (sportief, creatief, ...). Dit kan door het telefoonnummer OF een e-mailadres van deze persoon te bezorgen aan gemeente@wortegem-petegem.be, of door deze persoon te taggen in onze berichten op sociale media.

Andere publicaties

Een overzicht van al onze publicatiekanalen kan je via deze link bekijken.

Huisstijl

De gemeente maakte in eigen beheer een nieuwe moderne huisstijl die aansluit bij de hedendaagse tijdsgeest. Dit vertaalt zich in een nieuw logo, een moderne, transparante website en een uniforme huisstijl voor alle communicatie die uitgaat van het gemeentebestuur.

Het nieuwe logo symboliseert de prachtige, panoramische uitzichten; het landelijke (de akkers); de natuur (blad) en de vijf deelgemeenten. De kleuren staan voor mooie zonsopgangen en –ondergangen, een groene omgeving en de nabijheid van de Schelde.

Bekijk hier de presentatie.

Organiseer je iets in samenwerking met onze gemeente? Dan kan je hier het logo downloaden om op jullie affiche te gebruiken. Heb je het logo in een andere bestandsindeling of in een ander formaat nodig? Stuur dan gerust een mailtje.
Aanpassingen op het logo zijn niet toegestaan.