Overslaan en naar de inhoud gaan
De gemeentelijke administratieve diensten en het OCMW blijven enkel op afspraak werken.
Een afspraak maken kan via het nummer 056 68 81 14. Bij de dienst burgerzaken kan je online een afspraak maken.

Publicaties

Naast de website, kan je via verschillende andere kanalen op de hoogte blijven van het reilen en zeilen binnen de gemeente.

Huisstijl

Sinds het begin van de vorige bestuursperiode is Wortegem-Petegem aan een vernieuwingsproces begonnen waarbij we inzetten op moderne communicatie. Zo gingen we van start met een digitale nieuwsbrief, de app en verscheidene Facebook-accounts.

In het voorjaar van 2017 kwam er ook iemand in dienst die zich parttime inzet op communicatie en digitalisering, waardoor de gemeente in eigen beheer werk heeft gemaakt van een nieuwe moderne huisstijl die aansluit bij de hedendaagse tijdsgeest.
Dit vertaalt zich in een nieuw logo, een moderne, transparante website en een uniforme huisstijl voor alle communicatie die uitgaat van het gemeentebestuur.

Het nieuwe logo symboliseert de prachtige, panoramische uitzichten; het landelijke (de akkers); de natuur (blad) en de vijf deelgemeenten. De kleuren staan voor mooie zonsopgangen en –ondergangen, een groene omgeving en de nabijheid van de Schelde.

Om te bouwen aan een dialoog met onze inwoners, willen we van de gelegenheid ook gebruik maken om hen aan te sporen om actief deel te nemen aan onze online ‘gemeenschap’. Niet enkel door onze berichten te liken, maar ook door zelf foto’s of filmpjes van binnen onze gemeente te delen op Facebook of Instagram. Dit kan je met de hashtag #360pracht doen, waardoor onze medewerkers de beelden makkelijk terugvinden. Op die manier wordt jouw beeld misschien opgepikt in onze communicatie! 

Bekijk hier de presentatie.

Organiseer je iets in samenwerking met onze gemeente? Dan kan je hier het logo downloaden om op jullie affiche te gebruiken. Heb je het logo in een andere bestandsindeling of in een ander formaat nodig? Stuur dan gerust een mailtje.
Aanpassingen op het logo zijn niet toegestaan.