Overslaan en naar de inhoud gaan
De gemeentelijke administratieve diensten en het OCMW blijven enkel op afspraak werken.
Een afspraak maken kan via het nummer 056 68 81 14. Bij de dienst burgerzaken kan je online een afspraak maken.

Campagnes ter ondersteuning van lokale ondernemers

Doe lokaal

‘Doe lokaal’ is een actie om de Oost-Vlaamse handelaars en ondernemers in de kijker te zetten. Jou, dus!

Door lokaal te doen, helpen Oost-Vlamingen onze economie er weer bovenop en (her)ontdekken ze prachtige plekken, handelszaken en producten uit eigen buurt. Ook die van jou. Draag jij je steentje bij aan de actie door de boodschap mee te verspreiden onder jouw collega’s en in je buurt? Schreeuw het van de daken met ons handig promotiemateriaal dat je kan downloaden via doelokaal.be.

lokaal is het nieuwe normaal

Winkelhier

UNIZO roept consument op om bewuster te kopen bij ondernemers van hier met campagne ‘Winkelhier. Koop bewust. Bij ondernemers van hier.’
Ben jij ook een trotste Winkelhier? Doe mee aan de winkelhierdag!

Met de campagne wil UNIZO zelfstandige ondernemers ondersteunen door hun troeven en meerwaarde in de verf te zetten, en door consumenten bewust te maken van het belang van lokaal kopen. 

Want van winkelhieren wordt het hele land beter. 

Wil je zelf ook promotie maken voor Winkelhier? Dat kan! Op winkelhier.be kun je campagnemateriaal aanvragen om zowel in je fysieke winkel als via je online kanalen aan iedereen te tonen dat jij een rasechte Winkelhier bent. Met de campagne generator kun je ook gepersonaliseerd Winkelhier-materiaal maken op maat van jouw zaak. Roep ook jouw klanten op om bewust te kopen en te winkelhieren! Op de site vind je voorbeeldtekst die je hierbij kan helpen. 

Alle info op https://www.unizo.be/winkelhier

winkelhier