Overslaan en naar de inhoud gaan
De gemeentelijke administratieve diensten en het OCMW blijven nog zeker tot en met 31 maart 2021 op afspraak werken.
Een afspraak maken kan via het nummer 056 68 81 14. Bij de dienst burgerzaken kan je online een afspraak maken.
Meer info over de maatregelen rond corona Ik heb hulp nodig/ik wil hulp bieden

Campagnes ter ondersteuning van lokale ondernemers

Doe lokaal

‘Doe lokaal’ is een actie om de Oost-Vlaamse handelaars en ondernemers in de kijker te zetten. Jou, dus!

Door lokaal te doen, helpen Oost-Vlamingen onze economie er weer bovenop en (her)ontdekken ze prachtige plekken, handelszaken en producten uit eigen buurt. Ook die van jou. Draag jij je steentje bij aan de actie door de boodschap mee te verspreiden onder jouw collega’s en in je buurt? Schreeuw het van de daken met ons handig promotiemateriaal dat je kan downloaden via doelokaal.be.

lokaal is het nieuwe normaal

Maar er is nog meer! Win je kop op De Lijn bus!

Door bovenstaand promomateriaal goed zichtbaar aan te brengen in je zaak en op je website en sociale media, maak je ook kans op gratis busreclame! Je hoeft alleen nog een extra schiftingsvraag te beantwoorden om kans te maken om ‘je kop op de bus’ te winnen.

Doe je mee? Vul dan het formulier op doelokaal.be volledig in.

Ook voor jouw klanten zijn er prachtige prijzen!

Jouw klanten kunnen mooie, lokale prijzen winnen, zoals een weekendje weg, een dinertje voor twee of een geschenkmand vol heerlijke streekproducten.

Het enige wat ze moeten doen, is een foto delen waarop ze ‘lokaal doen’ met de hashtag #DoeLokaal of inchecken in je zaak met #DoeLokaal.

Klaar om te shinen? We wensen je alvast heel veel lokale klanten toe en geniet van het weerzien!

Winkelhier

UNIZO roept consument op om bewuster te kopen bij ondernemers van hier met campagne ‘Winkelhier. Koop bewust. Bij ondernemers van hier.’
Ben jij ook een trotste Winkelhier? Doe mee aan de winkelhierdag op 21 maart 2020!

Met de campagne wil UNIZO zelfstandige ondernemers ondersteunen door hun troeven en meerwaarde in de verf te zetten, en door consumenten bewust te maken van het belang van lokaal kopen. 

Want van winkelhieren wordt het hele land beter. 

Wil je zelf ook promotie maken voor Winkelhier? Dat kan! Op winkelhier.be kun je campagnemateriaal aanvragen om zowel in je fysieke winkel als via je online kanalen aan iedereen te tonen dat jij een rasechte Winkelhier bent. Met de campagne generator kun je ook gepersonaliseerd Winkelhier-materiaal maken op maat van jouw zaak. Roep ook jouw klanten op om bewust te kopen en te winkelhieren! Op de site vind je voorbeeldtekst die je hierbij kan helpen. 

Alle info op https://www.unizo.be/winkelhier
Volg Winkelhier op Facebook @winkelhier.

winkelhier