Overslaan en naar de inhoud gaan
De gemeentelijke administratieve diensten en het OCMW blijven op afspraak werken.
Een afspraak maken kan via het nummer 056 68 81 14. Bij de dienst burgerzaken kan je online een afspraak maken.
Meer info over de maatregelen rond corona Meer info over de coronapas

Overzicht verkeersinfo en wegenwerken

Via Geopunt kan je alle wegeniswerken in en rond Wortegem-Petegem opzoeken. Klik links op 'hinder in kaart' en vul in de zoekbalk de gemeente in.

Verkeersinfo

De volledige tekst van de tijdelijke verkeersreglementen naar aanleiding van werken en evenementen kan je terugvinden bij bekendmakingen.

  • Vanaf 14 tot en met 17 januari 2022 voert Infrabel onderhoudswerken uit aan de overweg in de Driesstraat. De overweg zal afgesloten zijn voor alle verkeer. Er wordt een omleiding voorzien in beide richtingen via de Biesbosstraat - Biesvijverstraat - Krauwelstraat.
  • Vanaf 14 tot en met 17 januari 2022 voert Infrabel onderhoudswerken uit aan de overweg in de Lozerstraat. De overweg zal afgesloten zijn voor alle verkeer. Er wordt een omleiding voorzien in beide richtingen via de Beerstraat - Eekhoutstraat - Doornstraat.
  • Op de site Petegemplein 5 zijn de afbraakwerken, riolerings- en wegeniswerken uitgevoerd. Op dit moment is er geen verkeershinder.
    Meer info
  • Fluvius, Farys, Telenet en Proximus voerden aanpassingswerken aan de nutsvoorzieningen uit op de Waregemseweg. Deze werken gaan vooraf aan de wegenis- en rioleringswerken op de Waregemseweg die, onder voorbehoud van het verkrijgen van de nodige vergunningen, in het najaar van 2021 zullen starten.