Overslaan en naar de inhoud gaan
De gemeentelijke administratieve diensten en het OCMW blijven op afspraak werken.
Een afspraak maken kan via het nummer 056 68 81 14. Bij de dienst burgerzaken kan je online een afspraak maken.
Meer info over de maatregelen rond corona Meer info over de vaccinatiecampagne

Overzicht verkeersinfo en wegenwerken

Via Geopunt kan je alle wegeniswerken in en rond Wortegem-Petegem opzoeken. Klik links op 'hinder in kaart' en vul in de zoekbalk de gemeente in.

Verkeersinfo

De volledige tekst van de tijdelijke verkeersreglementen naar aanleiding van werken en evenementen kan je terugvinden bij bekendmakingen.

 • Vanaf maandag 27 september 2021 start het Agentschap Wegen & Verkeer met herstellingswerken op de Kortrijkstraat (N453)
  Plaatselijk verkeer en fietsers worden omgeleid. Ook het openbaar vervoer volgt een omleiding.
  De werken zullen twee weken duren (onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden).
  Meer info
 • Wegens werken in de Zonnestraat is er vanaf 20 september 2021 beurtelings verkeer voorzien ter hoogte van huisnummer 43. Er worden mobiele verkeerslichten voorzien. De werken zullen 14 dagen duren (onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden).
 • Op de site Petegemplein 5 zijn de afbraakwerken, riolerings- en wegeniswerken uitgevoerd. Op dit moment is er geen verkeershinder.
  Meer info
 • Fluvius, Farys, Telenet en Proximus voerden aanpassingswerken aan de nutsvoorzieningen uit op de Waregemseweg. Deze werken gaan vooraf aan de wegenis- en rioleringswerken op de Waregemseweg die, onder voorbehoud van het verkrijgen van de nodige vergunningen, in het najaar van 2021 zullen starten.