Overslaan en naar de inhoud gaan

Overzicht verkeersinfo en wegenwerken

Via onderstaande link krijg je een visualisatie van alle wegeniswerken in en rond Wortegem-Petegem:
Geopunt - Wortegem-Petegem.

Verkeersinfo

De volledige tekst van de tijdelijk aanvullende verkeersreglementen naar aanleiding van werken en evenementen kan je terugvinden bij bekendmakingen.

  • Vanaf 25/11/2019 geldt een verbod voor doorgaand verkeer in de St. Martinusstraat. Wegomleidingen zijn voorzien via Petegemplein, Kortrijkstraat, Beerstraat en via Lindestraat, Clemmenstraat, Eekhoutstraat en Beerstraat. Plaatselijk verkeer is toegelaten tussen het kruispunt met de Ommegangstraat en het kruispunt met de Beerstraat.
    De werken zullen ongeveer vier weken duren.
  • Wegens een cyclocrossevent zal er geen doorgaand verkeer mogelijk zijn in de Gotstraat op 23/10/2019 (namiddag) en van zondag 27/10 tot maandagmiddag 28/10/2019. Een gedeelte van de parking van het kerkhof zal bereikbaar blijven. Plaatselijk verkeer blijft toegelaten tussen de Keerstaat en de Gotstraat (naar de Bouvelostraat).
  • Eind november starten Fluvius, Farys, Telenet en Proximus met aanpassingswerken aan de nutsvoorzieningen op de Waregemseweg. Deze werken gaan vooraf aan de wegenis- en rioleringswerken op de Waregemseweg die, onder voorbehoud van het verkrijgen van de nodige vergunningen, in de tweede helft van 2020 zullen starten.
    Er zal in dezelfde periode ook gewerkt worden op een deel van de Kasteelstraat. Deze zal van de Waregemseweg tot de Rijborgstraat afgesloten worden voor alle verkeer. Er wordt plaatselijk een omleiding voorzien.
    Meer info via deze link.