Overslaan en naar de inhoud gaan

Oproep kandidaat-voogden

De dienst Voogdij is op zoek naar gemotiveerde personen die bereid zijn om kinderen en jongeren die in onzekere omstandigheden in België verblijven te begeleiden en een deel van hun tijd te besteden om samen met hen op zoek te gaan naar een duurzaam traject.  

BVLAR werft aan

Brandweerzone Vlaamse Ardennen is Vlaanderens’ grootste vrijwilligerszone, en daarom steeds op zoek naar nieuwe, enthousiaste medewerkers.

De Grote Klein Elektro Strijd

Voor het tv-programma 'Make Belgium Great Again' zijn we op zoek naar zoveel mogelijk klein elektro, want voor één keer brengt het geld op!

BVLAR informeert: Stormschade.Vlaanderen online

Bij hevige storm of regenval verwittigt u de brandweer best via de onlineformulieren op het nieuw platform Stormschade.Vlaanderen. De brandweerzone heeft dan alle nodige informatie ter beschikking om adequaat hulp te bieden én de lijnen in de noodcentrale blijven vrij voor dringende hulp. 

Faillissement van Thomas Cook... Wat moet ik doen?

Het reisconcern Thomas Cook werd vorig weekend failliet verklaard. Verscheidene duizenden Belgen hebben een reis bij de dochterondernemingen Thomas Cook en Neckermann geboekt. Negen vragen & antwoorden om meer duidelijkheid te scheppen! 

Bedankt, Control Cruisers!

Kwam jij je bord al ophalen om de Control Cruisers in je straat te bedanken? Kom je gratis exemplaar ophalen in het gemeentehuis.
Abonneer op Algemeen