Overslaan en naar de inhoud gaan
De gemeentelijke administratieve diensten en het OCMW blijven nog zeker tot en met 30 september 2020 op afspraak werken.
Een afspraak maken kan via het nummer 056 68 81 14 of via mail naar gemeente@wortegem-petegem.be.
Meer info over de maatregelen rond corona Ik heb hulp nodig

Nieuws

Vragen over het coronavirus?

Welke impact hebben de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus in onze gemeente en waar kan je terecht met vragen?

Zwerfvuilactie

Schrijf je in voor de zwerfvuilactie op zondag 11 oktober 2020 en zorg samen met ons voor 360° pracht!

Tuincoach zoekt voortuin!

Sta jij ervoor open om jouw huidige voortuin vol verharding, saaie sparren of gemillimeterd gazon klimaatgezond aan te pakken? Stel je kandidaat!

Zindelijkheidstraining

Wanneer is mijn kind klaar om zindelijk te worden? Hoe pak ik dat het beste aan? Wat is hierbij belangrijk? Tijdens deze lezing komt het allemaal aan bod.

Paard in het landschap

Paardenhouders kunnen landschapsbouwers zijn en heel wat kansen aanbieden voor biodiversiteit, ecologisch herstel en vrijwaring van waardevolle landschappen.

Boekenverkoop

Sla je slag en vul jouw eigen bibliotheek aan met romans, reisgidsen, kinderboeken, strips, tijdschriften en spelletjes.

Luierbank

Heb jij nog luiers over die ondertussen te klein zijn voor jouw kindje? Breng ze naar het recyclagepark!

Verkeershinder Kloosterhoek

Van 12 september tot en met 2 oktober 2020 laat Infrabel herstellingswerken uitvoeren aan de spoorstaven ter hoogte van de spooroverweg in de Kloosterhoek.

Inzameling kurk

Vanaf oktober 2020 starten we met de inzameling van kurk op het recylcagepark. Met de inzameling steunen we een lokaal project 'Heuvelheem Fonkel'.

Energiehuis SOLVA

Ben je van plan om jouw woning te renoveren en denk je hierbij ook aan energiebesparende ingrepen? Het Energiehuis, een initiatief van de Vlaamse overheid, helpt je graag op weg om je renovatie tot een goed einde te brengen. 

Steunmaatregelen lokale economie

Het gemeentebestuur blijft mogelijkheden onderzoeken om de lokale economie een handje te helpen. Om de heropening van handelszaken een duwtje in de rug te geven, zal een activiteitenbundel bij alle inwoners bedeeld worden.

Doe lokaal

Door lokaal te doen, help je onze economie er weer bovenop. Oost-Vlaanderen heeft tal van ondernemers en handelaars met kwalitatieve diensten en producten.

Lessenreeks figuurtraining/BBB

BBB is de perfecte les voor volwassenen die willen afvallen en aan hun algemene conditie willen werken en/of deze willen behouden. 

Wegenwerken Gotstraat

Vanaf 6 augustus 2020 worden werken uitgevoerd in de Gotstraat. Er wordt een omleiding voorzien.

Seniorenturnen

Ben je 55+ en wil je meer bewegen? Heb je zin in 1 wekelijks sportief uurtje? Dan hebben wij dé oplossing om je conditie te verbeteren of op peil te houden.

Afgelasting oefenwedstrijd Wortegem-Petegem

Vanuit de federaties Cycling Vlaanderen en Belgian Cycling, het gemeentebestuur van Wortegem-Petegem en de organiserende club wensen we alle sterkte aan de familie, vrienden en club (VDM Trawobo Cycling Team) van Niels De Vriendt.

Nieuwe betaalopties De Lijn

De Lijn zet in op allerlei nieuwe betaalopties. Hierbij streven ze naar een veilige en aangename reiservaring voor alle klanten.

Herbruikbare bekers

Verenigingen en gemeentediensten binnen het werkingsgebied van I.VL.A. kunnen herbruikbare bekers ontlenen via een aanvraag bij de Kringwinkel Zuid-Oost-Vlaanderen.

Mijn Dossier

Wist je dat je verschillende attesten en documenten van thuis uit kan printen?