Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuws

Zoek jij een BUDDi?

Ben jij nieuw in onze gemeente en kan je wel wat tips gebruiken om een beetje wegwijs te worden in wat er allemaal te beleven valt? Dan kan je beroep doen op een BUDDi!

Groepsaankoop Groene Stroom

Wil jij besparen op je energiefactuur en tegelijkertijd je steentje bijdragen aan een beter klimaat? Doe dan mee met de negende groepsaankoop voor groene stroom en aardgas van de Provincie Oost-Vlaanderen.

De strijkwinkel

Tijdens de eindejaarsperiode is de strijkwinkel gesloten van 23 december 2019 tot en met 3 januari 2020.

Wat kan het OCMW voor u betekenen?

Om u een beeld te geven van hoe de medewerkers van het OCMW het leven voor u elke dag een beetje aangenamer kunnen maken, vindt u hier een aantal uitspraken van tevreden inwoners.

Woensdag = voorleesdag

Voorlezen is leuk, gezellig én stimuleert de fantasie en taalontwikkeling van kinderen. Daarom trakteert de bibliotheek maandelijks op een voorleesmoment.

Schoolroutekaart

De gemeente Wortegem-Petegem is begaan met de verkeersveiligheid van haar inwoners en de vele schoolkinderen.

GALM-project

Ben je 55+ en wil je meer bewegen? Dan hebben wij dé oplossing voor jou!

Tersana vzw

Tersana is een fonds dat door de Vlaamse overheid werd erkend in het kader van de bodemsaneringsverplichtingen in de garage-, carrosserie- en landbouwmachinesector.

Zwemmen tegen verminderd tarief

Vanaf 1 januari 2019 kunnen de inwoners van Wortegem-Petegem, via het gemeentebestuur Wortegem-Petegem, een korting bekomen op de aankoop van hun beurtenkaart of abonnement in zwembad ‘zwem.com’ in Oudenaarde en zwembad ‘de Treffer’ in Waregem.

Mijn Dossier

Wist je dat je verschillende attesten en documenten van thuis uit kan printen?