Overslaan en naar de inhoud gaan

Evenementen organiseren

Wil je als vereniging graag een evenement organiseren? Vul dan het aanvraagformulier volledig in en bezorg het ten laatste 8 weken voor aanvang van het evenement terug aan het gemeentebestuur.

De aanvraag wordt voorgelegd aan het college van burgemeester en schepenen. Je ontvangt de beslissing van het college via e-mail en/of per post.

Organiseer je iets in samenwerking met onze gemeente? Dan kan je hier het logo downloaden om op jullie affiche te gebruiken. Heb je het logo in een andere bestandsindeling, in een ander formaat of met een transparante achtergrond nodig? Stuur dan gerust een mailtje.
Aanpassingen aan het logo zijn niet toegestaan.

Doortochten

Ook over evenementen als wandelingen, fietstochten, motortochten en autoritten breng je de gemeente op de hoogte. Zo vermijd je dat jouw activiteit in het honderd loopt doordat er straten tijdelijk afgezet zijn voor andere evenementen of door wegenwerken.

Stuur de nodige info (datum rondrit, route, of er al dan niet wegwijzers geplaatst worden, ...) door via e-mail.
Doe dit zo vroeg mogelijk, bij voorkeur drie maanden voor aanvang van de activiteit.

Volgt of kruist jouw route een gewestweg, stuur deze info dan ook meteen naar het Agentschap Wegen en Verkeer van de Vlaamse overheid (voor Wortegem-Petegem: wegen.oostvlaanderen.districtoudenaarde@mov.vlaanderen.be).