Overslaan en naar de inhoud gaan
De gemeentelijke administratieve diensten en het OCMW blijven enkel op afspraak werken.
Een afspraak maken kan via het nummer 056 68 81 14. Bij de dienst burgerzaken kan je online een afspraak maken.
recyclagepark

TOEGANG TOT HET RECYCLAGEPARK

Het gemeentelijk recyclagepark is toegankelijk voor de aanvoer van huishoudelijke afvalstoffen voor:

  • de inwoners van de gemeente Wortegem-Petegem die ingeschreven zijn in het bevolkings-, wacht- of vreemdelingenregister van de gemeente
  • eigenaars en/of gebruikers van 2de verblijven
  • personen die in Wortegem-Petegem een pand bouwen, renoveren, hebben gekocht of hebben gehuurd, mits voorlegging van de nodige bewijsstukken (via toegangsbadge)
  • niet-inwoners die komen voor een inwoner van Wortegem-Petegem en dit kunnen aantonen aan de hand van de identiteitskaart.

Het gemeentelijk recyclagepark is toegankelijk voor de aanvoer van bedrijfsafval, vergelijkbaar met huishoudelijk afval, voor:

  • KMO's, zelfstandige ondernemers, handelaars en bedrijven die in Wortegem-Petegem zijn gevestigd en dit kunnen bewijzen.

Personen die niet beschikken over een geldige elektronische identiteitskaart of een toegangsbadge (aan te kopen bij de milieudienst van de gemeente) worden de toegang tot het recyclagepark geweigerd.

Inwoners wordt toegang verleend via de identiteitskaart.

KMO's en zelfstandige ondernemers, door de gemeente erkende en gekende verenigingen, scholen, eigenaars en/of gebruikers van 2de verblijven en bouwers/verbouwers kunnen een toegangsbadge aankopen bij de milieudienst aan de hand van hiernavolgende aanvraagformulieren: